AL BANO & ROMINA POWER

Sala Palatului, Bucuresti - 11 noiembrie 2022

ora 19:30

BT Arena, Cluj-Napoca - 13 noiembrie 2022

ora 20:00

Cuplul cel mai iubit de publicul international italian "Al Bano&Romina Power" isi reia "LIVE TOUR 2022", intrerupt in 2020 din cauza partidului Covid -19. Pe langa data de 11 noiembrie 2022 din Bucuresti (Sala Palatului), si Cluj Napoca pe 13 noiembrie 2022 Cluj Napoca (BT ARENA). O ocazie speciala de a putea asculta noul album si toate cele mai mari succese internationale ale Al Bano&Romina Power.

Artistii, tin in mod particular la Romania, din acest motiv dupa succesul din 2014, sunt foarte fericiti sa poata reveni pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pentru a sustine un concert in care doresc sa ofere fanilor lor si publicului roman bucuria si fericirea de a fi din nou impreuna. Lista de melodii a concertului va fi o reinterpretare a celor mai mari succese si prezentarea noului album (dupa douazeci si cinci de ani), lansat cu ocazia Festival Sanremo 2020, dar nu a fost prezentat in concerte, asa  cum era planificat, pentru cunoscutele cauze ale pandemiei.

INFORMATII GENERALE:
- PERSOANELE CU DIZABILITATI MOTORII  POT AVEA ACCES GRATUIT DE LA N.1 (O) PERSOANA INSOTITOARE CU BILET;
- COPIII CU VARSTA DE PANA LA 8 ANI POT AVEA ACCES GRATUIT FARA A OCUPA UN FOTOLIU SI TREBUIE SA FIE INSOTITI DE UN ADULT CU BILET
- ACCESUL PUBLICULUI VA FI DESCHIS LA ORA 18:45;NU ESTE PERMISA EFECTUAREA DE INREGISTRARI VIDEO SI FOTOGRAFII DIN ECHIPAMENTE ELECTRONICE (DE EXEMPLU, TELEFOANE MOBILE/CAMERE VIDEO/TABLETE/LAPTOPURI/ETC.);
- INTRAREA UMBRELELOR SI A ALTOR OBIECTE CU CARACTER OFENSIV PENTRU OAMENI/LUCRURI NU ESTE PERMISA;NU ESTE PERMISA ADUCEREA BUTELIILOR DE STICLA;
- NU SUNT PERMISE CONSERVE DE BAUTURI INCHISE DE ORICE FEL;STICLELE DE PLASTIC TREBUIE DESCHISE (FARA CAPAC);
- PENTRU TOATE CELELALTE RESTRICTII DE ACCES CARE NU SUNT SPECIFICATE IN INFORMATII, SPECTATORII TREBUIE SA RESPECTE REGLEMENTARILE IN VIGOARE CARE SUNT REGLEMENTATE DE LEGEA PRIVIND EMISIUNILE PUBLICE SI TREBUIE SA LE RESPECTE PE TOATA DURATA SEDERII IN SALA INAINTE, IN TIMPUL SI DUPA SPECTACOL.

O sectiune orchestrala, Bohemian Symphony Orchestral Queen tribute, constand din coarne, alama, corzi si percutii care insotesc vocile puternice ale Alessandra Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali si Damiano Borgi sustinut de energia trupei rock Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.

SALA PALATULUI 11 NOIEMBRIE 2022 – ORA 19:30 Bucuresti -Biletele puse in vanzare pe circuitele online: eventim.ro - iabilet.ro – vivabilet.ro si salapalatului.ro si Casa de Bilete de la "Sala Palatului".
BT ARENA 13 NOIEMBRIE 2022 – ora 20:00 – Biletele puse in vanzare pe circuitele online: myticket.ro – enterthix.ro – eventim.ro,  info: