PINK FLOYD LEGEND

Arenele Romane, Bucuresti - 31 Iulie 2022

ora 20:00

MTime Entertainment si Menti Associate Produzioni prezinta PINK FLOYD LEGEND (The Real Pink Floyd Experience) in "ATOM HEART MOTHER" Europen Tour 2022, cu cor si orchestra!!  31 Iulie 2022 - ora 20:00 – Arenele Romane – Bucuresti.

Creat in anul 2005, Pink Floyd Legend este recunoscut drept grupul italian cu cel mai mare succes in interpretarea muzicii formatiei Pink Floyd, gratie realizarii unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor si a concertelor live pe care trupa engleza le-a sustinut de-a lungul anilor. Punerea in scena a tuturor spectacolelor, ca in adevaratele showuri ale celor de la Pink Floyd, dispune, pe langa proiectii video ale altor evenimente similare din trecut pe un mare ecran circular, de un joc de lumini incredibil si de efecte scenografice surprinzatoare care reusesc sa recreeze acel spectacol total permitand ca publicul sa traiasca o Experienta Pink Floyd de neuitat.

Pink Floyd Legend sunt prima trupa din lume care au facut un turneu cu capodopera din 1970, interpretata cu cor si orchestra, reproducand astfel atmosfera originala ! Din 2018, peste tot unde a fost interpretat concertul ATOM HEART MOTHER, a fost primit cu mare entuziasm de public si de criticii muzicali !

In anul 2022 va incepe turneul European al grupului Pink Floyd Legend (turneu amanat din cauza Pandemiei), in cadrul caruia, la data, este programata in Romania, in splendida locatie a Arenelor Romane din Bucuresti, unde va rasuna, pe data de 31 iulie,  “ATOM HEART MOTHER”!!

Biletele sunt puse în vânzare online pe eventim.ro și  iabilet.ro.