REWIND DISCO HIT 2022

Arenele Romane, Bucuresti - 23 Iulie 2022

ora 19:00

Disco Rewind Hit - Mtime Entertainment

Un concert cu numerosi artisti internationali de faima mondiala: Belen Thomas, In-Grid, Ivana Spagna, Sonia Mosca, Los Locos, Eruption feat. Precius Wilson, Jhonson Righeira, Tony Esposito.

REWIND DISCO HIT, unul dintre show-urile explozive care readuc in actualitate amintirea celor mai reusite party-uri va avea loc pe 23 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti. Cine nu recunoaste melodiile legendare „Hands up” si „One way ticket” interpretate de Eruption sau „Tu es Foutu”, „In-Tango” ale celebrei IN-GRID si ”Kallimba de Luna” a faimosului Tony Esposito sau cati dintre voi nu ati dansat vreodata rimturile muzicii disco pop-dance?

Numerosi artisti internationali din perioada de glorie a muzicii anilor ‘70/’80/’90, dar si nume titrate ale scenei muzicale actuale, vor da startul editiei REWIND DISCO HIT din acest an si vor concerta pe scena Arenelor Romane din Bucuresti.

Belen Thomas, In-Grid, Ivana Spagna, Sonia Mosca, Los Locos, Eruption feat. Precious Wilson,Johnson Righeira, sau Tony Esposito sunt artistii care te vor face sa vibrezi, sa canti si sa dansezi, ca invremea primelor discoteci si a baieramurilor de la care puteai pleca doar in zori. Astfel, pe 23 iulie,incepand cu ora 19:00, muzica live, energia dansului, bucuria distractiei vor fi ingredientele unui showcomplet in care referenele celor mai iubite melodii ale tuturor timpurilor ii vor cuceri pe nostalgici.

REWIND DISCO HIT da timpul inapoi si readuce la intensitate maxima atmosfera din vremea anilor ‘70 -'90, cu melodii celebre, precum: „Panama” sau „Survivor” (Belen Thomas), „Tu es Foutu”, „In-Tango” (InGrid), ”Kalimba de Luna” (Tony Esposito), „Tic, tic, tac”, „Macarena” (Los Locos), „I can’t stand the rain”,”One way ticket”, „Hands Up” (Eruption), „Kalimba de luna” (Tony Esposito) sau „Call me” (Ivana Spagna)si „Vamos a la Playa” (Johnson Righeira).

Biletele pentru evenimentul REWIND DISCO HIT au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate online de pe eventim.ro, blt.ro, entertix.ro, myticket.ro, vivabilet.ro si iabilet.ro. Preturile biletelor variaza in functie decategoria de loc, intre 90 lei – 200 lei.