ZUCCHERO “WORLD WILD TOUR 2023"

Sala Palatului, Bucuresti - 25 iunie 2023

ora 20:00

Datorita pandemiei acest tur a fost amanat de mai multe ori, producand neplaceri productiei, organizatorilor dar si fanilor nerabdatori sa se intalneasca cu artistul lor preferat – Zucchero – maestru al muzicii rock in toata lumea cu peste 60 milioane de discuri vandute.

De aceasta data la iniziativa speciala a artistului, nerabdator sa se intalneasca cu fanii din Romania a hotarat sa ne surprinda ANTICIPAND concertele din turneul 2023:

25 Iunie 2023 - Sala Palatului.
In speranta ca de aceasta data va dam o veste buna, speram sa ne intalnim cu totii la aceste spectacole.

In caz ca modificarea datei va creeaza dificultati in a participa la unul din aceste spectacole aveti posibilitatea pana in data de 31 decembrie 2022 sa cereti returnarea biletelor sau voucher pentru unul din spectacolele organizatorilor.

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 60 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Va asteptam cu drag!